^Back To Top
Get Adobe Flash player

Радно време

Предшколска установа ради 11 часова дневно и то сваког радног дана од 5,30 до 16,30 часова. И ове године, вртићи "Цицибан" и "Невена" ће радити и у смени од 11,00 часова до 22,00 часа, због формирања поподневних (11-о часовних вртићких група). Радно време је подешено према потребама родитеља.

И родитељи се питају

Почетна

ПУ „Перка Вићентијевић" прославила 55 година од оснивања

 

VUL 9574Предшколска установа „Перка Вићентијевић" прославила је данас 55 година од оснивања. Пригодним програмом у Соколском дому у Обреновцу деца из седам обреновачких вртића представила су се публици.

Анђелија Ружичић, заменик директора ПУ „Перка Вићентијевић", рекла је да је 1961. године отворен први вртић у Обреновцу.
 
- 1971. године изграђен је вртић „Цицибан" и припојен том првом обданишту. После свега што смо прошли велико нам је задовољство што можемо са нашом децом да прославимо 55 година постојања. Успели смо да станемо на ноге и да се чује дечја граја из сваког нашег обданишта. Жеља нам је да се даље развијамо. Деца су са својим васпитачима припремила програм у којем ће се сваки вртић пригодно представити. Тренутно имамо седам вртића, 17 предшколско припремних група и обухват око 2000 деце и мислим да смо лепо порасли - казала је Анђелија Ружичић. 
 
VUL 9515
 
 
 
 
Copyright © 2013. Предшколска установа "Перка Вићентијевић" Rights Reserved.